Appeltaartconcert met klassieke muziek in Valburg

Klassiek concert met appeltaart
Klassiek concert met appeltaart
Foto: Melanie via Pixabay

Valburg – Stichting Appeltaartconcerten komt naar Valburg met een appeltaartconcert. Op vrijdag 13 januari vanaf 14.00 uur in ’t Knooppunt, Molenhoekplein 2 in Valburg. Zij komen met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe. Want voor hun publiek is het vaak niet vanzelfsprekend om naar een concertzaal te gaan.

Er zijn concerten waarbij iedereen welkom is (bv. in buurthuizen, wijktheaters en zalen van ouderenzorginstellingen) en er zijn concerten die besloten zijn (bv. in woonkamers op psycho-geriatrische afdelingen, hospices en TBS-klinieken).

Het MFC Valburg is het in samenwerking met Forte Fit gelukt om dit initiatief drie keer naar Valburg te halen. De kaarten zijn € 7,50 inclusief koffie/thee en appeltaart. Bij de concerten is iedereen, ongeacht leeftijd, welkom. Uiteraard wordt er in de pauze of na afloop appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. Je kunt al reserveren via [email protected] of bel of app naar 06-30764452. De kaarten gaan snel!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen