Grote oliebollenactie van gezelligheidsvereniging ’t Begin van ’t Endt

Foto: Elien Smid via Pixabay

Herveld / Andelst – De voorbereidingen voor de kerst is alweer in volle gang. Ook de mannen van gezelligheidsvereniging ’t Begin van ’t Endt worden erg blij  en enthousiast van deze periode van het jaar. Want het is bijna weer zover; tijd voor de grote oliebollenactie!

Op donderdag 29 december zijn de mannen vanaf 13.00 uur aanwezig op het Dorpsplein in Herveld om ‘de lekkerste oliebollen’ te verkopen. Vanaf dit tijdstip gaan ze ook weer langs de deuren om de lekkernij te verkopen.

Opbrengst

Vereniging ’t Begin van ’t Endt werkt samen met een andere vereniging en de opbrengst gaat meestal naar een concreet doel van deze vereniging. Dit jaar is het net even anders; ze hebben voor een initiatief gekozen van meerdere verenigingen. De opbrengst gaat naar de evenementenkalender. Dit is een initiatief waarbij alle verenigingen binnen Herveld en Andelst hun activiteiten op deze kalender kunnen plaatsen. Zo kunnen de inwoners zien wanneer er wat te doen is.

De kalender wordt mooi opgemaakt in kleur en huis-aan-huis bezorgd. De kalender wordt gemaakt en gefinancierd door alle deelnemende verenigingen. Om de kosten voor deze verenigingen zo laag mogelijk te houden zal de opbrengst van de groet oliebollenactie geschonken worden aan dit initiatief. Dus zorg dat je op 29 december thuis bent om een lekkere zak oliebollen te kopen en tegelijkertijd deze mooie kalender te bewonderen. Ze combineren namelijk de huis-aan-huis verkoop met het bezorgen van de kalender.

De mannen van ’t Begin van ’t Endt hebben er weer zin in en hopen weer dat iedereen net als alle voorgaande jaren weer een lekkere zak oliebollen van ze koopt. Kom ook geruct langs voor de gezelligheid op donderdag 29 december op het Dorpsplein in Herveld om een oliebolletje te proeven!

Bron: Dorpskrant Herveld-Andelst

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen