Theatergroep PIT – Improvisatietheater in De KiK

Theatergroep PIT
Theatergroep PIT
Foto: Theatergroep PIT

Elst – Theatergroep PIT geeft op vrijdag 3 februari een improvisatievoorstelling in Theater De KiK. Aanvang is om 20.15 uur. Tickets kan je op deze link reserveren en kosten € 12,00.

PIT speelt geen theatersport, geen cabaret, geen teksttoneel, dans of mime. Wat doen zij dan wel? PIT improviseert. Het doel is het maken van improvisatietheater met diepgang.
De spelers krijgen een situatie voorgeschoteld die ze niet van te voren weten en die ze moeten spelen. Dat kan dan zomaar uitmonden in spitsvondige, humoristische of gevoelige scènes.

Theatergroep PIT is een amateurvereniging met een professionele uitvoer; een groot gedeelte van de spelers is actief in de theaterwereld. PIT speelt al jarenlang met een vaste kern aan spelers en wordt begeleid door een keur aan professionele trainers. Deze avond staan zij garant voor ontroerende, humoristische en misschien een tikkeltje absurde situaties.
Herkenbaar, vertrouwd, maar altijd verrassend.

Vrijwilliger kaartverkoop gezocht!

Vanwege de verhuizing van Sabine zoekt Theater De KiK een nieuwe vrijwilliger voor de kaartverkoop. Ben je heel handig met software, nauwkeurig, communicatief vaardig en heb je een aantal uren verdeeld over de week tijd? Stuur dan een mail naar [email protected], dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen