Ludique in Theater De KiK met de voorstelling LevensLONG

Voorstelling LevensLONG van Ludique!
Voorstelling LevensLONG van Ludique!
Foto: Ludique!

Elst – Op zondag 5 februari om 15.00 uur staat Ludique! met de voorstelling LevensLONG in Theater De KiK. Zij spelen de liedjes van Robert Long. Ludique! bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders.

In LevensLONG ging dit duo een bijzondere samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. En 15 jaar na diens het overlijden wordt voor hen de schatkamer met het volledige oeuvre van Long opengesteld.

Anekdotes en muziek

Tijdens LevensLONG vertelt Ludique! persoonlijke anekdotes en verbindt die met de muziek en tijdloze teksten van Long. Met hun eigentijdse manier van theater maken en hun androgyne verschijning maken Drent en Mulders een intieme voorstelling waarin voor het eerst ook de Duitstalige nummers van Long in de Nederlandse theaters te horen zijn. Ludique! weet tijdens hun muziekvoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien en ook ditmaal zal zowel muzikaal als tekstueel de taal van de liefde overwinnen in al zijn facetten. Puur en Persoonlijk. Ludique! won tijdens het Delft Fringe Festival de publieksprijs voor ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen