Twee nieuwe appeltaartconcerten gepland in ’t Knooppunt Valburg

Klassiek concert met appeltaart
Klassiek concert met appeltaart
Foto: Melanie via Pixabay

Valburg – Stichting Appeltaartconcerten verzorgt concerten, waarbij muzikanten van het Nederlands Philharmonisch Orkest komen optreden. Op 13 januari waren zij te gast bij MFC ‘t Knooppunt Valburg.

De belangstelling was groot, er moest zelfs gewerkt worden met een wachtlijst. Wat hebben ze genoten van de prachtige muziek en zang. De sfeer was informeel en bijzonder vriendelijk zonder dat de muzikanten concessies deden aan de muziek. Juist om die informele sfeer te benadrukken was er na afloop appeltaart met een kopje koffie of thee.

Twee nieuwe concerten op de agenda

Gelukkig staan er nog twee concerten gepland, namelijk op vrijdag 10 maart en één op vrijdag 12 mei a.s. Een geweldige beleving op de vrijdagmiddag voor de streling van het oor als wel de ontmoeting met elkaar. Voor het tweede appeltaartconcert op 10 maart kunt u vanaf 1 februari reserveren via [email protected] of bel of app naar 06-30764452

Het appeltaartconcert wordt gehouden in MFC ’t Knooppunt, Molenhoekplein 2 in Valburg. Het concert op vrijdag 10 maart begint om 14:00 uur. Een ticket kost € 7,50 euro en dat is inclusief 1 koffie/thee en 1 appeltaart.

Bron: Nieuwsbrief Knooppunt Valburg

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen