Fotolezing Jan van der Greef in MFC ’t Knooppunt

Denk mee over het Dorpsontwikkelingsplan
Denk mee over het Dorpsontwikkelingsplan
Foto: Overbetuwe Nieuws

Valburg – Jan van der Greef houdt op donderdag 30 maart een fotolezing in MFC ’t Knooppunt. Hij vertelt een inspirerend verhaal, ondersteund door prachtige en indrukwekkende natuurfoto’s, veelal vogels.

Prof. Dr. Jan van der Greef is hoogleraar systeembiologie in Leiden. Verwondering en nieuwsgierigheid kenmerken zijn leven met als rode draad: Patroonherkenning in de natuur. In zijn tienerjaren begon hij met fotograferen van vogels ondanks dat hij op zijn 4e levensjaar werd getroffen door polio. Zijn werk en zijn verwondering over de verbondenheid in de natuur, brengen hem naar gezondheid en welzijn, het zelfhelend vermogen.

Meer informatie

Wanneer: Donderdag 30 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Bijdrage:10 euro inclusief 1 kop koffie of thee; contant te voldoen op de avond zelf. Aanmelden: [email protected] onder vermelding van ‘Lezing 30 maart Jan van der Greef’.

Bron: Valburg Groen

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen