Kunst in ’t Knooppunt; Expositie van kleurrijke schilderijen

Craig Martin met zijn schilderijen
Craig Martin met zijn schilderijen
Foto: 't Knooppunt

Valburg – Craig Martin exposeert van maart tot en met mei zijn nieuwe schilderijen en collages in het MFC ’t Knooppunt, Molenplein 2 te Valburg.

Craig Martin woont en werkt in Elst. Hij experimenteert graag met verschillende materialen, vormen en mixed media waarbij het creatieve proces centraal staat. Het is de intuïtieve overgave aan het onbekende, geleid door ervaring en emotie. Vanuit de chaos ontwikkelen zich nieuwe kunstwerken.

In deze expositie worden ook zijn nieuwe collages getoond. Met de materiële kwaliteiten van papier en de handelingen van het verscheuren en opnieuw in elkaar zetten ervan bouwt hij aan nieuwe vormen. Ook laat Craig Martin zich sterk inspireren door de natuur. De natuur is ook constant in beweging, oneindig aan het verscheuren en opnieuw aan het creëren door de seizoenen heen.

MFC ’t Knooppunt is geopend op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot12.00 uur. Op dinsdag- en woensdagavond van 20.00-22.00 uur en tijdens alle activiteiten. Meer informatie over exposities, stuur dan een mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen