Muziektrailer Driel: ‘Rijdende concertzaal’ voor leerlingen Meeuwenberg

Foto: De Blije Kerk

Driel – Op 12, 13, 14 april komt er een uitschuifbare muziektrailer van het Prinses Christina Concours  naar Driel op het plein voor de katholieke kerk. In deze ‘Classic Express’ zullen kinderen van basisschool de Meeuwenberg de magie van ‘andere’ (klassieke) muziek ervaren.

Ze gaan meeklappen, raken ontroerd, of zijn totaal verbluft. In dit project wordt samengewerkt met de Blije Kerk, die in Driel nu al vijf jaar met mooie concerten een bijdrage levert aan de Drielse muzikale cultuur.

Driel: er zit muziek in! mét muziekvereniging Concordia, vier koren, en bandjes

Het accent van de Blije Kerk-programmering ligt bij kwalitatief mooie klassieke muziek. Met deze actie wil de Blije Kerk ook onze jeugd bij deze activiteiten betrekken. In de ‘rijdende concertzaal’ worden de kinderen door jonge musici, prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, moeiteloos meegenomen, waarbij de kracht van de muziek versterkt wordt door de speciale belichting en het perfect geluid.

Reacties van kinderen, die deze speciale presentatie eerder beleefden:

‘Héél bijzonder, mooie muziek’, nieuwe muziek, ‘Als ik zó kon spelen …’

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen