Voorlopige programma bekend van Kersenfeest Driel 2023

Foto: Kersenfeest Driel

Driel – In 2022 ging het Kersenfeest weer helemaal los! Met de tent in het veld hebben alle Drielenaren er één groot feest van gemaakt. Ook voor 2023 is de organisatie weer druk bezig om een tof programma neer te zetten.

Dit jaar is het Kersenfeest van maandag 26 juni tot en met zondag 2 juli. Met vier dagen kermis, de Avondvierdaagse, veel muziek en leuke activiteiten. Het voorlopige programma is inmiddels bekend.

Programma

Op maandag 26 juni gaat het Kersenfeest beginnen! Om 17.00 uur wordt de feesttent geopend. Daarna kan je de vragen ophalen van de Kersenfeest Driel Quiz en je inschrijven voor de Avondvierdaagse. Tot 23.00 uur kan je de Kersenfeest Driel Quiz weer inleveren.

Dinsdag 27 juni is de feesttent vanaf 18.00 uur geopend. Schrijf je in voor de Avondvierdaagse en loop mee. Geniet van de open repetitie van muziekvereniging Concordia. ’s Avonds wordt de nieuwe Kersenkoning(in) bekend gemaakt. Daarna kan je meedoen met de Kersenfeestbingo.

Woensdag 28 juni begint de tweede dag van de Avondvierdaagse. Nadat de feesttent is geopend mag je ingooien voor het Darttoernooi, waarna het toernooi gaat beginnen.

Donderdag 29 juni is de derde dag van de Avondvierdaagse. Op deze avond wordt de winnaar van de Kersenfeest Driel Quiz bekend gemaakt. En vergeet niet naar de gezellige kermis te gaan!

Vrijdag 30 juni: Kersenrode vrijdag! Met al in de middag plezier met de kermis. De laatste dag van de Avondvierdaagse en een muzikaal feest in de tent met Qmusic the party ‘Red edition’.

Zaterdag 1 juli is de feesttent al vanaf 10.00 uur geopend. Dan kan je genieten van Heel Driel Bakt! Er wordt een Drielse Kersenmarkt met Kleedjesmarkt gehouden. Op het programma staat een Grasvolleybaltoernooi. Groot en klein kan genieten van de kermis en het Kindercircus voor kinderen vanaf 3 t/m 11 jaar. Aan het eind van de middag zijn de prijsuitreikingen (Zilveren ratel, sportprijzen, Heel Driel Bakt!, Volleybaltoernooi). ’s Avonds gaat het feest verder met live muziek door Hike.

Op zondag 2 juli is in de ochtend de Wielerronde en het Klaverjastoernooi. De hele dag kan je weer genieten van de kermisattracties en ’s avonds sluit het Kersenfeest af met feest in de tent met DJ Robin Schuiling en artiest

Kijk jij er ook al naar uit? Bekijk hier het hele (voorlopige) programma

Bron: Kersenfeest Driel

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen