Gemengd zangkoor Couleur Locale geeft voorjaarsconcert

Gemengd zangkoor Couleur Locale
Gemengd zangkoor Couleur Locale
Foto: FB Couleur Locale

Heteren – Gemengd zangkoor Couleur Locale uit Heteren nodigt jong en oud uit voor haar voorjaarsconcert op donderdag 13 april om 20.00 uur in De Vloedschuur, Kerklaan 4a, Heteren.

Onder leiding van dirigent Natalie Goossens en met de pianobegeleiding van Fredie Huisman zal de Veelkleurige Liefde worden bezongen. Want dat is het thema van dit lenteconcert. Met dit thema willen ze aansluiten bij de kleuren en geluiden die met de naderende lente om ons heen opbloeien.

Veelzijdig programma

Kom genieten van dit veelzijdige programma: liederen uit de Renaissance tot een vierstemmige bewerking van een popklassieker. In allerlei talen en uit alle windstreken. Veelzijdig, veelkleurig, voor jong en voor oud.
De toegang van het concert is gratis, maar een donatie in ons spaarvarken stellen we zeer op prijs. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen