Presentatieavond 2023/2024 voor Vrienden van De KiK

Pieter Jouke
Pieter Jouke
Foto: Theater De KiK

Elst – Theater De KiK kan terugkijken op een heel mooi theaterseizoen, waarin een gevarieerd programma van cabaret tot klassieke muziek werd aangeboden. Jong en oud heeft het theater opnieuw gevonden!

Veel voorstellingen werden goed bezocht, want de theaterzaal zat regelmatig helemaal vol. Naast het vertrouwde publiek, ontving De KiK ook veel nieuwe bezoekers. Je kunt dus zeggen dat het eerste volledig ‘normale’ seizoen na de coronaperiode, goed verlopen is.presentatieavond

Previews van het nieuwe programma

Achter de schermen is er alweer hard gewerkt aan de programmering voor het theaterseizoen 2023/2024, dat eind september start. Het programma is rond en zal op zondagavond 4 juni aan Vrienden en sponsoren van Theater De KiK worden getoond. Dan is namelijk de jaarlijkse presentatieavond. Vrienden en sponsoren krijgen dan, via korte optredens, een inkijkje in het nieuwe gloednieuwe programma van Theater De KiK. Zij mogen dan ook als eerste de kaarten bestellen. Dat kan vanaf maandag 5 juni, dan komen alle voorstellingen op de website van De KiK te staan. Vrienden en sponsoren van Theater De KiK hebben 2 weken voorrang, want op 17 juni start de kaartverkoop voor iedereen die een voorstelling wil bezoeken.

Financiële steun van Vrienden en sponsoren

Mede dankzij de financiële ondersteuning van Vrienden en sponsoren kan Theater De KiK prachtige theatervoorstellingen organiseren. Als dank voor deze steun organiseert De KiK deze presentatieavond. Wil je Theater De KiK ook graag ondersteunen en genieten van deze voordelen zoals voorrang bij kaartverkoop? Meld je dan nu aan via: Vrienden van De KiK.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen