Musikado voor teenagers uit de jaren 60/70/80

Foto: Hans Jaspers

Driel – ‘Herinner je je deze nog?’ Zondagmiddag 25 juni deelt het muziekcollectief Musikado in Driel sweet memories-musikadootjes uit. Nooit vergeten hits uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en tachtiger jaren.

Musikado is een muziekcollectief van zangers en muzikanten met een gezamenlijke passie: het uitdelen van muzikale cadeautjes aan mensen die een opkikkertje of verwenmomentje kunnen gebruiken. Musikado richt zich deze keer speciaal op jongere ouderen.

Muzikaal uitje

Dus wanneer je ouderen uit jouw omgeving wil trakteren op een muzikaal uitje dat het hart raakt, neem ze dan meer naar dit Blije Kerk concert in Driel (Kerkstraat 25). Musikado presenteert een mix aan Nederlandstalige liederen en wereldsongs, die gemeen hebben dat ze in ons geheugen zijn gegrift. Wereldsongs, zoals van de Beatles. Luisterliedjes, zoals de Troubadour. Meezingers, zoals Love me tender, Que sera, Het Dorp, Pappie loop toch niet zo snel, When the saints. En mooie kleinkunst/luisterliedjes, zoals Als de liefde niet bestond. Kortom: het wordt een ‘feest van herkenning’.

Het gratis Blije Kerk concert op 25 juni begint om 14.30 uur. Na afloop is er een deurcollecte. Het vinden van een parkeerplek kan soms wat lastig zijn, dus neem er de tijd voor.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen