Finale muziekworkshops voor jongeren in Theater De KiK

Foto: Theater De KiK

Elst – Finale muziekworkshops: optredens jongerenbands in Theater De KiK. Altijd al in een bandje willen spelen? Samen met andere jongeren met je hobby bezig zijn?

Dat hebben zestien jongeren uit de Overbetuwe de afgelopen vijf vrijdagavonden kunnen doen! En vrijdagavond 16 juni om 20.00 uur treden deze bands voor je op. Het concert is gratis te bezoeken en wordt gehouden in de theaterzaal van Theater De KiK in Elst. Iedereen is welkom!

Muziekworkshops voor jongeren

De groep jongeren, in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, heeft heeft avonden samen met drie professionele bandcoaches muziek gemaakt. Er werden verschillende liedjes ingestudeerd en konden zo ontdekken hoe leuk het is om met elkaar muziek te maken!

In samenwerking met de gemeente Overbetuwe, Forte Welzijn en Theater De KiK werden deze gratis muziekworkshops voor jongeren georganiseerd. De gemeente heeft dit project kunnen subsidiëren met het corona budget. Dit budget is bedoeld om activiteiten te organiseren voor jongeren. Met als doel elkaar te ontmoeten buiten school.

Voor de start van deze workshops kenden de meeste jongeren elkaar nog niet. De ene muzikant had al wat ervaring in het zingen of bespelen van een instrument en de deelnemer was nog maar net in de muziek begonnen. Tijdens de muziekworkshops stond vooral het plezier in het samen muziek maken voorop.

Finale-avond

Deze finale-avond staan zij op het podium met hun gloednieuwe bands en gaan zij voor het eerst van zich laten horen voor publiek! De toegang is gratis, een kaartje reserveren kan via de website van Theater De KiK.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen