Midsummer Night Braderie keert terug naar het Hart van Heteren

Midsummer night 2019
Midsummer night 2019
Foto: Foto Ronkcken

Heteren – Ontdek de betoverende terugkeer van de Midsummer Night Braderie in het Hart van Heteren! Op vrijdag 30 juni komt het Hart van Heteren tot leven met de langverwachte terugkeer van de Midsummer Night! Van 16.00 tot 23.00 uur kan je van deze braderie genieten. Na drie jaar afwezigheid door de beproevingen van de pandemie, is dit sprankelende evenement terug van weggeweest en belooft het een spectaculaire avond vol plezier en vermaak te worden.

Midsummer Night

Tijdens de Midsummer Night kun je een gezellige markt verwachten vol kraampjes met unieke waren en lokale lekkernijen. Laat je verrassen door de diversiteit van producten en ontdek nieuwe schatten die je nergens anders zult vinden. Terwijl je langs de kraampjes struint, word je getrakteerd op livemuziek die de straten vult met vrolijke deuntjes en een feestelijke sfeer.

Maar dat is nog niet alles! Speciaal voor de jongste bezoekers is er gratis kidsfun, met leuke activiteiten en attracties die hun ogen zullen laten stralen van vreugde. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders en volwassenen genieten van de geopende horecagelegenheden en winkels. Laat je culinair verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes terwijl je de bruisende ambiance absorbeert.

De Midsummer Night is een gezellige braderie, die samen valt met een van de langste avonden van het jaar. Dit is dé gelegenheid om samen te komen, te ontspannen en te genieten van de zwoele zomeravond. Maak onvergetelijke herinneringen omringd door de mensen die je kent of ontmoet. De Midsummer Night Braderie staat klaar om jou en je vrienden te verwelkomen voor een prachtig festijn. De organisatie kijkt ernaar uit je daar te zien en samen een onvergetelijke avond te creëren!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Hart van Heteren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen