Bands on stage @DeKiK krijgt mogelijk een vervolg

Spetterend optreden
Spetterend optreden
Foto: Theater De KiK

Elst – Het jongerenproject ‘Bands on stage @DeKiK’ werd afgesloten op vrijdag 16 juni met een spetterend concert in de theaterzaal in De KiK. Voor een goedgevulde zaal gaven de 3 bands hun eerste concert met de nummers die zij instudeerden samen met hun bandcoaches.

Muziekworkshops voor jongeren

De groep jongeren uit de Overbetuwe, in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, heeft 5 avonden samen met 3 professionele bandcoaches muziek gemaakt. Er werden verschillende liedjes ingestudeerd. Waar de ene muzikant al wat ervaring had in het zingen of bespelen van een instrument, was de andere deelnemer nog maar net in de muziek begonnen. Voor de start van deze workshops kenden de meeste jongeren elkaar ook nog niet. Tijdens de muziekworkshops stond vooral het plezier in het samen muziek maken voorop. Iedereen heeft kunnen ontdekken hoe leuk het is om met elkaar muziek te maken!

Jongeren projecten

In samenwerking met de gemeente Overbetuwe, Forte Welzijn en Theater De KiK werden deze gratis muziekworkshops voor jongeren georganiseerd. De gemeente heeft dit project kunnen subsidiëren met het corona budget. Dit budget is bedoeld om activiteiten te organiseren voor jongeren. Met als doel elkaar te ontmoeten buiten school. Na dit geslaagde project liggen de nieuwe plannen voor het najaar al op tafel, er komt zeker een vervolg op deze goede start! Voor informatie of ideeën bel: 06-11031923 of [email protected]

Lees ook: Finale muziekworkshops voor jongeren in Theater De KiK

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen