Theater Klare Taal speelt een soort van liefdesverhaal

Een soort van liefdesverhaal
Een soort van liefdesverhaal
Foto: Theater Klare Taal

Theater Klare Taal speelt op vrijdag 22 september de première van hun nieuwe voorstelling ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’ in ’t Mozaïek in Wijchen. De voorstelling gaat op deze dag om 20.15 uur officieel in première.

Het verhaal

Hoe zou het zijn als al je dromen uit zouden komen? Zou je dan varen op een zelfgebouwd schip op zee, ben je een miljonair die strooit met geld of ben je een filmster die optreedt voor duizenden gillende fans? Of zou je dan iemand zijn die je nu nog niet bent maar misschien wel zou kunnen worden? Dit verhaal start bij het hebben van een droom en deze proberen te verwezenlijken. En dit kan natuurlijk alleen maar als alles om je heen klopt. Dat je de ruimte hebt om te dromen, er iemand is die je ondersteunt en er van je gehouden wordt. In deze voorstelling laat Theater Klare Taal zien hoe krachtig liefde is en hoe mooi het is om te mogen dromen.

Over Theater Klare Taal

Theater Klare Taal is een theatergezelschap uit Elst. Bij theater Klare Taal spelen 15 acteurs en actrices met een (licht) verstandelijke beperking aan presentaties, performances en voorstellingen over alles wat hen bezighoudt en wat er in de wereld speelt. Onze voorstellingen zijn beeldend en muzikaal en zijn te volgen voor iedereen tussen de 6 en 106 jaar. Theater Klare Taal is onderdeel van Driestroom en werkt samen met Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ uit Arnhem. Sinds 2022 is Theater Klare Taal het huistheatergezelschap van Theater ’t Mozaïek in Wijchen.

10 jaar Theater Klare Taal

Dit jaar bestaat Theater Klare Taal 10 jaar. Een mooie mijlpaal! In november wordt dit groots gevierd met allerlei activiteiten. De première van de voorstelling ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’ vormt de start van de feestelijkheden rondom het 10-jarig jubileum van Theater Klare Taal.
Tickets voor de première van ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’ kosten € 14,50 p.p. en zijn te bestellen via Theater Mozaiek Wijchen..

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen