Opening Cultureel Seizoen Overbetuwe bij Theater De KiK

Binnenkort begint het culturele seizoen
Binnenkort begint het culturele seizoen
Foto: Theater De KiK

Elst – Proeflessen muziek, dans en creatieve cursussen tijdens de opening culturele seizoen Overbetuwe Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Wil je een creatieve cursus volgen? Ballet, musical of een instrument leren bespelen? Dat kan! Theater De KiK opent op zondag 10 september het culturele seizoen voor de Overbetuwe.

Samenwerking met culturele organisaties

Samen met 14 culturele organisaties uit de Overbetuwe organiseert Theater De KiK deze culturele opening van het seizoen. Op 10 september tussen 11.00 en 18.00 uur is iedereen welkom op de culturele markt bij De KiK. Daar presenteren Creatief Collectief Elst, Forte Fit, Tempel Kerkmuseum, Ilse Aarsman Beeldende Kunst en de Overbetuwse koren hun aanbod van cursussen voor het komende jaar.

Officiële opening door wethouder cultuur

Om 11.00 uur zal wethouder van Cultuur Dimitri Horsthuis-Tangelder het culturele seizoen officieel openen. Hierna zal Elke Rouwmaat de presentatie van de optredens op het buitenpodium verzorgen van o.a. het populaire duo Theater Troef, a capellakoor Between Two Rivers, Vocal Group ZiZo, de MusicalKids en de MiniKids van All Music, zanggroep Sing A Song, vrouwenkoor DiaZ, accordeongroep The Oldtimers, de bands Something Elst en Rudy Right Now.

Proefles muziek, ballet en musical

De hele dag door zijn er korte muzieklessen te volgen via Muziekschool All Music zodat je je favoriete instrument kunt uitproberen. In het theater zijn workshops musical en balletlessen van Babs Balletschool te volgen. Alle aangeboden activiteiten zijn gratis.

Gratis film Knor

Aan het eind van de middag kunnen kinderen de film Knor gratis bezoeken en iedereen mag zich laten schminken. Het belooft weer een gezellige dag te worden! Houd de  website van Theater De KiK in de gaten voor meer informatie en het volledige programma en kom langs op zondag 10 september!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen