Lezing Creatief Collectief Elst | Pieter Brueghel de Oude en de Jongere

Volkstelling te Bethlehem, Pieter Brueghel de jonge, 1564-1638
Volkstelling te Bethlehem, Pieter Brueghel de jonge, 1564-1638
Foto: Eveline de Bruin via Pixabay

Elst – Lezing Creatief Collectief Elst houdt een lezing over de kunstschilders Pieter Brueghel de Oude en de Jongere met het thema tijden van geloof, opstand en de ontdekking van het dagelijks leven.

De lezing is op vrijdag 15 september van 20:00 tot 21:30 uur. Reserveren voor deze lezing van het Creatief Collectief Elst kan via het contactformulier CCE of bellen naar 06-1932 4660.
Vrijwillige bijdrage ( richtbedrag €10,00 incl. koffie/ thee)

Het dagelijkse leven

Kunstschilder Pieter Brueghel de Oude en en de Jongere laten zeer gedetailleerd het ‘dagelijks leven’ zien. Het is een kijkje in de wereld van de 15e en 16e eeuw, waarin het af en toe lijkt alsof we door een raam kijken naar die tijd. De overeenkomsten en de verschillen tussen vader en zoon komen aan bod, maar ook hun tijdgenoten.

Reserveren voor deze lezing van het Creatief Collectief Elst kan via het contactformulier CCE of bellen naar 06-1932 4660. Vrijwillige bijdrage ( richtbedrag €10,00 incl. koffie/ thee)

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen