Oosterse sfeer bij Pasar Malam in Randwijk met Hollands weer

Randwijk – De tweede Pasar Malam in Randwijk werd op zondag 27 augustus bij MFA De Haar gehouden. Een geweldige dag, met echte Hollandse buien en ook zon!

Wethouder Rik van den Dam bracht ook een bezoek en bracht de complimenten over aan de organisatoren Ilonka Varga, Peter IJkhout en Gerda van Schuppen.

Leuke middag

Zo’n 1250 bezoekers bezochten de markt en die hebben genoten van de vele leuke kraampjes. Zo kon je churro’s eten, schoorsteenbrood, Hollands schepijs en er was natuurlijk ook diverse stands waar je saté en lekkere maaltijden met nasi en meer oosters lekkernijen kon halen. Buiten live muziek van Manissionada en binnen trad Triple B & Friends op met tussendoor optredens van de Pleemutsen en hele knappe mooie dames van dansgroep Sekar Ayu waren er te zien.

Het hele parkeerterrein bij De Haar stond vol met kramen, het terras was gezellig versierd en er waren diverse zitjes bij de eetstands. Diverse mensen hebben een bezoekje gebracht aan SV De Treffers waar men beneden in De Haar kon proefschieten op de mooie banen.

Er wordt teruggekeken op een zeer goed georganiseerde dag. De vele vrijwilligers verdienen een dikke pluim want door de hulp van iedereen is er een geweldige prestatie neergezet. Een resultaat waar Randwijk trots op mag zijn!!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen