Jessica Manuputty & Band in Theater De KiK

Jessica Manuputty treedt live op met haar band
Jessica Manuputty treedt live op met haar band
Foto: Merel Arnoldus

Elst – Jessica Manuputty treedt op zondag 24 september op met haar band in Theater De KiK. Deze middag, waarbij de Molukse keuken en de Lagu Lagu muziek centraal staan, wordt georganiseerd door Depaja makanan.

Beleef deze bijzondere culinaire en muzikale ervaring, geniet van een heerlijk menu Maluku en luister naar een prachtig optreden van de talentvolle Molukse zangeres Jessica Manuputty. Een unicum in theater De KiK!

Missie van Jessica Manuputty

Zangeres Jessica Manuputty heeft een missie: het bewaren en doorgeven van de Lagu Lagu (Molukse traditionals) die ze van haar familie leerde. Ze bracht daarom in 2017 haar eerste soloplaat met dit repertoire uit. Inmiddels heeft Jessica haar tweede album uitgebracht. Al zo lang als Jessica zich kan herinneren klonken deze liedjes in de huiskamer van haar familie. En van jongs af aan leerde ze deze Lagu Lagu driestemmig zingen, samen met haar moeder en haar zus.

Na haar afstuderen aan het conservatorium maakte Jessica  als zangeres naam in de Nederlandse jazz-, soul- en popmuziek. Ze speelde met bekende nationale én internationale acts als Jett Rebel, Barry Hay, het Metropole Orkest en Jacob Collier, in uitverkochte clubs als Paradiso en op festivals als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz en Sziget.

Indisch Onze Vader

In 2021 had Jessica de eer om, tijdens de nationale herdenkingsceremonie van 4 mei, het ‘Indisch Onze Vader’ te zingen in bijzijn van de koning en de koningin. Deze jaren hebben Jessica nog sterker het belang doen inzien van het doorgeven van de Lagu Lagu en de schoonheid van het Molukse cultureel erfgoed.

Op zondag 24 september komt Jessica met haar band om deze Molukse liederen live ten gehore te brengen. Kaarten zijn te reserveren via theater De KiK. Inloop is vanaf 15.30 uur en het programma begint om 17.00 uur. Lees het volledige programma op Depaja Makanan .

Manuputty

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen