Expositie Henk Boxtart en Elly Maessen in Galerie de Sleedoorn

Elly Maessen
Elly Maessen
Foto: Galerie De Sleedoorn

Zetten – Galerie de Sleedoorn organiseert van 27 oktober tot en met 19 november een bijzondere expositie van keramische beelden van Henk Boxtart en vrolijke en kleurrijke schilderijen van Elly Maessen. De expositie wordt feestelijk geopend op zondag 29 oktober om 15.00 uur.Boxtart

Henk Boxtart

Van Henk Boxtart is een selectie uit zijn veelomvattende collectie werken te zien. Vijftig jaar heeft hij in zijn vrije tijd gepassioneerd gewerkt om zijn ideeën en gedachten om te zetten in klei. Inspiratie haalde hij uit een emotie, een belevenis, een mens, een ding.

Dit is de allerlaatste expositie van Boxtart. Zijn handen laten hem in de steek door een gestoorde motoriek en nopen hem te stoppen met het maken van beelden. Tijdens deze expositie krijgt u de gelegenheid om zijn werken tegen kleine prijsjes aan te schaffen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om nog meer werk te zien.

Elly Maessen

Elly Maessen schildert kleurrijke composities, zowel semi-abstract als figuratief in acrylverf. Ze brengt vaak textuur aan door het gebruik van zand, gelmedium, collagemateriaal, textiel. Een onuitputtelijke inspiratiebron voor haar zijn mythen van andere culturen, de vormen en kleuren van de natuur, licht en schaduw, reflecties. Ze verwondert zich over magische details in bijvoorbeeld bloemen en vlinders en probeert die magie op het doek over te brengen.

Kom genieten van deze speciale expositie! Galerie de Sleedoorn is open op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Piersonstraat 11b, Zetten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen