Hart van Heteren heeft spannend opwarmprogramma vóór de opening

Foto: Hart van Heteren

Heteren – Er wordt nu nog stevig doorgewerkt maar het langverwachte moment nadert snel! Het nieuwe Dorpscentrum Hart van Heteren maakt zich klaar om haar deuren officieel te openen en dit wordt groots gevierd tijdens het Hemelvaartweekend, dat plaatsvindt van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei.

Om deze historische gebeurtenis in te luiden, heeft het centrum een boeiend opwarmprogramma samengesteld, dat een voorproefje biedt van wat er na de opening staat te gebeuren.

Halloween

Het startschot wordt gegeven op vrijdag 27 oktober met een adembenemende Halloween lampionnenoptocht, een evenement dat gegarandeerd de rillingen over je rug zal laten lopen. Maar dat is nog niet alles. Gedurende het weekend kun je in het dorp ook een reeks griezelhuizen bezoeken, wat altijd een buitengewone ervaring oplevert.

Op zaterdag 18 november staat een ander geliefd evenement op de agenda: de verwelkoming van Sinterklaas en zijn Pieten. Het is een traditie waar jong en oud elk jaar weer naar uitkijken. En als de feestdagen naderen, zal het dorp in een betoverend schouwspel veranderen dankzij de Lichtjes Kerstroute, die plaatsvindt van vrijdag 22 december tot dinsdag 26 december. Op 22 en 23 december kun je zelfs in het centrum kennismaken met de bewoners van Bethlehem, wat een unieke ervaring belooft te worden.

En volgend jaar

Maar er staat nog meer op het programma! Op zaterdag 27 januari kun je deelnemen aan het Winter Wandelfestijn, een gloednieuw evenement dat je niet mag missen. En markeer alvast zaterdag 23 maart in je agenda, want dan wordt het opwarmprogramma afgesloten met de allereerste stekjesmarkt ‘Natuurlijk Groen Heteren’. Dit nieuwe evenement staat volledig in het teken van flora, fauna en duurzaamheid.

De officiële opening van het dorpscentrum tijdens het Hemelvaartweekend markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Heteren, met een overvloed aan festiviteiten voor jong en oud. Zowel het openingsprogramma als de daaropvolgende maandelijkse activiteiten worden onthuld op een speciaal hiervoor georganiseerd evenement, in de Bongerd op vrijdag 9 februari. De initiatiefnemers zullen uitgebreid vertellen hoe vertrouwde evenementen worden vernieuwd en welke opwindende nieuwe evenementen eraan zitten te komen.

Dit is het moment waar veel mensen reikhalzend naar hebben uitgekeken: Heteren krijgt eindelijk een bruisend dorpshart. Iedereen is van harte welkom om deze feestelijke momenten bij te wonen. Reserveer dus de bovengenoemde data in de agenda, want het Dorpscentrum Hart van Heteren gaat open voor jou!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen