DanceBattle Overbetuwe: het dansproject voor Overbetuwse jongeren

Foto: DanceBattle

Elst – Onder begeleiding van professionele coaches organiseert Theater De KiK DanceBattle; dansworkshops voor jongeren van middelbare schoolleeftijd.

Tijdens 5 vrijdagavonden kunnen jongeren deelnemen aan verschillende dansworkshops, zoals moderne dans, hiphop, streetdance of ballet. De start van dit project is op vrijdag 27 oktober. Theater De KiK organiseert dit jongerenproject samen met Forte Welzijn en steun van de gemeente Overbetuwe.

DanceBattleDeelnemen aan de DanceBattle Overbetuwe?

Wil je ook deelnemen? Als je op een middelbare school in de Overbetuwe zit, of in de Overbetuwe woont, mag je GRATIS deelnemen aan de workshops. Het project wordt op vrijdag 1 december met een grote finale afgesloten; De DanceBattle Overbetuwe! Alle workshops deelnemers treden dan op in Theater De KiK voor publiek. Andere dansgroepen zijn ook welkom om mee te doen aan de DanceBattle. Er zijn leuke prijzen te winnen! Kom allemaal kijken op 1 december, of dans lekker mee tijdens de workshops en ontmoet andere jongeren.

Inschrijven voor de workshops kan via de website van Theater De KiK.

Workshop Tijden:

  • 19:00 – 20:15 uur workshops Ballet / Lyrics / Moderne dans / Jazzballet
  • 20:30 – 21:45 uur workshops Streetdance / Hiphop / Urban Dance

Data: 27/10 – 3/11 – 10/11 – 17/11 – 24/11 – 1/12
Locatie: Theater De KiK, Dorpsstraat 39 Elst

Dit project is gratis voor de jongeren en wordt mogelijk gemaakt door: Fonds voor Cultuurparticipatie, Gemeente Overbetuwe, Theater De KiK en Forte Jongerenwerk Overbetuwe.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen