Boekliefhebbers opgelet! Maak kennis met de Senia Leesclub

Foto: Ilse Schuurmans

Elst – Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend.

Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Of je nu geïnteresseerd bent in literatuur, geschiedenis of filosofie, er is altijd een leesclub die aansluit bij jouw interesses. Maak kennis met de leesclubs van Senia op 13 december in Bibliotheek Elst.

Samen lezen

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend.

Informatiebijeenkomst

Maak op woensdag 13 december om 10 uur vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia in Bibliotheek Elst [Europaplein 1]. Toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs is welkom. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen