Geslaagde carnavaleske kindermiddag in Heteren

Samen lekker feesten tijdens de kindermiddag
Samen lekker feesten tijdens de kindermiddag
Foto: Cv de Aftrappers

Heteren – De kantine van sv SDOO was op zaterdag 10 februari het toneel voor een geweldige kindermiddag. Cv de Aftrappers organiseerde voor het eerst kindercarnaval in Heteren, in samenwerking met de voetbalvereniging.

Zo’n 150 kinderen kwamen samen met papa, mama, opa of oma gezellig feesten. Allemaal feestelijk verkleed. En het werd al snel een dolle en drukke boel! De kinderen konden geschminkt worden en werden vermaakt door clown Fleur. Natuurlijk ontbrak het niet aan wat lekkers voor de kinderen. Zanger Milan Verwoert brak de tent af met een daverend optreden. Ook dweilorkest De Duitekluiters kwam het feest opluisteren met hun vrolijke muziek. Kortom, het was een geweldige middag voor jong en oud.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen