Doe mee met het superleuke spel van Junior Energiecoach

Foto: Still Energie besparende spelletjes

Energie besparen ingewikkeld? Niet met Junior Energiecoach. Doe mee en ga met je gezin op stekker-expeditie en andere leuke challenges! Wees snel, want aanmelden kan alleen vandaag nog!

Er zijn al meer dan 10.000 Junior Energiecoaches in heel Nederland. Samen voerden ze al zo’n 17.500 acties uit om energie te besparen. En omdat het gewoon leuk is: het spel krijgt keer op keer dikke energieduimen van de deelnemers. Met energie kun je lachen!

Samen plezier maken met energie

Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? Junior Energiecoach daagt kinderen en ouders uit. Met challenges, proefjes, geheime enveloppen, puzzels en spelletjes ontdek je waar jullie kunnen besparen. Je kind wordt benoemd tot Junior Energiecoach en jouw portemonnee blijft een beetje voller. Wedden dat jij straks ook zegt: ‘Met energie kun je lachen!’

Wat is Junior Energiecoach?

  • Spel voor kinderen van 7 tot 12 jaar en hun gezin.
  • Schrijf je in als gezin, met je schoolklas, scoutinggroep of bso.
  • Startpakket per post en challenges via internet.
  • Vijf weken lang, zo’n 15 tot 30 minuten per week.
  • Maak kans op mooie, duurzame prijzen.
  • Leer op een leuke manier over je energieverbruik.
  • Goed voor onze planeet, goed voor je portemonnee.
  • Op steeds meer plekken in Nederland kun je gratis meedoen.

“Bedankt voor de leuke momenten die jullie ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen.”

vertelt Team Famtastic op de website Junior Energie Coach.

Doen jullie mee?

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de volgende ronde van Junior Energiecoach. Eerst weten of het spel leuk is voor je kind? Doe samen de test en stuur je kind op stopcontact safari. Waag je zelf ook een gokje? Of neem samen een kijkje bij de Junior Energiecoach puzzels en spelletjes.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen