Eerste bijeenkomst dit seizoen van Fotogroep Natuurfoto Rivierenland

Landgoed Mariendaal
Landgoed Mariendaal
Foto: Fotogroep Natuurfoto Rivierenland

Elst – Fotogroep Natuurfoto Rivierenland begint op dinsdag 27 september weer met het seizoen. Elke laatste dinsdagavond van de maand zijn ze te vinden in Grand Café-Zalencentrum De Bongerd. Zaal open vanaf 19.45 uur.  Start om 20.00 uur.

Thema van de groep is de natuur, in de breedste zin van het woord. Op de bijeenkomsten bespreken ze – op een positieve manier – door leden ingebrachte foto’s. Op deze bijeenkomst is er geen onderwerp omdat het de eerste keer na de vakantie is dat de fotogroep bij elkaar komt. Onderwerpen kunnen zijn macro, boslandschap, polderlandschap, paddenstoelen, en nog veel meer. Bovendien organiseren ze regelmatig excursies.

Alle digitale foto’s welkom

Foto’s kunnen zijn gemaakt met elke willekeurige camera zoals een spiegelreflexcamera, systeemcamera. Maar ook met een smartphone kun je tegenwoordig leuke foto’s maken. Wil je ook een foto laten zien, dan dien je deze digitaal aan te leveren.

Wil je een keer een avond meemaken, je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Kijk op deze link voor meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen