Negen vogelhuisjes dankzij Overbetuwe Doet in Valburg

Foto: Valburg Groen

Valburg – Hebben jullie ze al bezig gezien? Roy Derksen, Paul de Winter en Thijs Weijers hebben negen vogelhuisjes opgehangen. Deze vogelhuisjes zijn gespaard met de Overbetuwe Doet waardecheques. Heel veel dank hiervoor, laten ze weten op hun Facebook pagina.

Ze hopen dat ze jaarlijks door omwonenden of andere vrijwilligers schoongemaakt worden. De tweede serie wordt door de kinderen van de lagere school gemaakt en komen later. Valburg Groen zoekt nog steeds vrijwilligers om mee te denken en ook het Helpende Handjes Team mag nog groeien. Laat weten als je wilt helpen. en stuur een mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen