Uilenlezing in Dorpshuis De Oude School Hemmen

Kom veel te weten over uilen tijdens de lezing
Kom veel te weten over uilen tijdens de lezing
Foto: Tobias Heine via Pixabay

Hemmen – Rob Schenkelaars van het “Roofvogel, Uilen en Egel informatie punt” voorheen “Roofvogel-, Uilen- en Egelopvangcentrum Kapel Avezaath” is weer bereidt gevonden om een lezing voor het CNME Hemmen te verzorgen.

Deze keer gaat het over de Uil. Over uilensoorten die in Nederland in het wild voorkomen, over hun verschillen, bijzonderheden en eigenaardigheden. De Uilenlezing is op woensdag 5 april in het dorpshuis “de oude School” te Hemmen.

Rob neemt je mee vanaf de net geboren uilen tot de volwassen uilen en de verschillen per soort. Er zijn een heel aantal bijzonderheden waar de meeste mensen geen weet van hebben. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen Uilen en Roofvogels? Hoe goed ziet en hoort een uil? In de lezing krijg je antwoord op deze vragen en meer. Als je naar de lezing komt en je hebt vragen, dan is er ruime gelegenheid om die te stellen. Bij dit verhaal worden foto’s getoond om het een en ander duidelijker te maken en te illustreren.

Meer informatie

De lezing wordt gehouden op woensdagavond 5 april, van 19:30 uur tot 21:30 uur in Dorpshuis “de oude School”, Kerkplein 4, Hemmen. Toegangsprijs is € 5,= p.p. Consumpties zijn voor eigen rekening.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen