Natuuractiviteit met mobiele telefoon: ‘Wat nemen we waar?’

Foto: Drew Hays via unsplash

Elst – Ben je een echte natuurliefhebber? Kom dan op zondag 2 juli naar Landerij De Park. Dan hoor je tijdens de natuuractiviteit van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur van alles over natuurwaarnemingen en het belang van het verzamelen van natuurdata. En je gaat zelf aan de slag! Meld je wel van tevoren aan.

Natuurdata vormen een krachtig instrument voor natuurbehoud, onderzoek, beleid, educatie en beleving. Daarom is het belangrijk om natuurdata te verzamelen en te delen, dat kan via het invoeren van natuurwaarnemingen. Hier gaan ze 2 juli mee aan de slag. Denk aan waarnemingen van planten, insecten, vlinders, vogels, kikkers, etc. Na een korte uitleg, gaan ze het veld in om waarnemingen in te voeren.

Mobiele telefoon en interesse

De activiteit is voor alle leeftijden. Een mobiele telefoon en interesse in natuur is alles wat je nodig hebt. Heb je interesse om aan te sluiten, meld je dan voor 25 juni aan via [email protected]. Via de mail ontvang je een bevestiging en een instructie voor het downloaden van een waarnemingen app. Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving. Je vindt de Landerij op De Park 12, 6661 NW Elst.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen