Pluktocht wilde planten in Voedselbos De Parkse Gaard

Watermunt bij poel
Watermunt bij poel
Foto: De Parkse Gaard

Elst – Herboriste Paula van Lingen vertelt over de eetbare planten die tijdens de pluktocht in het voedselbos aangetroffen worden. Of het gaat om blad, bloem, zaden of wortel, ze weet veel uit te leggen over wat er met de planten gedaan kan worden. Ter afronding maken ze iets eetbaars met geplukte planten.

De pluktocht start op op zondag 20 augustus om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Locatie: De Park, halverwege, 6661 NW Elst. Het aantal deelnemers is beperkt dus je moet je wel van tevoren aanmelden per mail via [email protected]. De kosten die hieraan verbonden zijn is 5 euro. Deze kan je alleen contant afrekenen. Zorg voor passende schoenen en kleding want de paden zijn onverhard.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen