Waterdiertjes zoeken in voedselbos de Parkse Gaard

Foto: Leopictures via Pixabay

Elst – Kom 3 september waterdiertjes zoeken in de poel van Voedselbos De Parkse Gaard en verbaas jezelf over wat er in het water tussen de lisdodden en over de bodem te vinden is.  Bioloog Gerrit Jan Roelofsen, die in heel Lingezegen waterdieren inventariseert,  is erbij om  te helpen uit te zoeken wat er in het schepnet zit.

De benodigde materialen zijn aanwezig. Maar laarzen of waterdichte schoenen zijn aangeraden. Het uitje is geschikt voor jong en oud. Voor geïnteresseerde grote mensen is er een rondleiding door het voedselbos mogelijk.

Meer informatie

Kosten zijn 5 euro voor grote mensen. Kinderen gratis. Waterdiertjes zoeken mag  je van 10.30 tot 12.30 uur. Locatie is te vinden bij het voedselbos De Parkse Gaard, 6661NW De Park,  bij het schoolbord aan de weg,  Elst. Je moet je wel opgeven. Stuur daarvoor een mail naar [email protected] Let wel op want het aantal deelnemers is beperkt!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen