Herfstviering op de Santackergaard

Kom je ook naar de herfstviering?
Kom je ook naar de herfstviering?
Foto: Irina via Pixabay

Elst – De oogst van de druiven, de zwaluwen die vertrekken, de vele zaden en rozenbottels doen ons beseffen dat het herfst wordt. De dagen worden korter, de nachten kouder.

In de vele zaden op de Santacker hebben de planten hun essentie gebundeld, klaar voor de komende winter. Kerstmis is nog ver weg maar toch merken ze ook de wens om zich te verbinden met wat voor hen persoonlijk wezenlijk en belangrijk is.

Wil je iets van de oogst van je zomer(vakantie) ervaringen, creativiteit, muziek, expressie en aandacht delen? Op de Santegaard willen ze de herfst met elkaar en met jou vieren. Op de Santacker willen ze er een feestje van maken in de natuur.

Programma

Op zondag 1 oktober is de bijeenkomst bij De Santackergaard, te bereiken via het schouwpad  NAAST 1ste Weteringsewal  5 in Elst. Neem eventueel een stoeltje mee. Het programma is als volgt:

  • 13.00 uur Ontvangst met wat lekkers.
  • 13.15 uur Muzikale verrassing.
  • 13.30 uur Rondwandeling door het bloemen-bijen-voedselbos.
  • 14.00 uur Sacred dance.
  • 14.30 uur Soep en wat we nog willen delen met elkaar.

Fijn als je komt. Laat even weten met hoeveel personen je komt met een mailtje naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen