Oud papier en karton inleveren in containers bij Excelsior Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

Veel pakjes gekregen van Sinterklaas? Of heb je veel cadeautjes uitgepakt? Heb je veel oud papier staan en kan je niet wachten totdat het opgehaald wordt?

Dan kan je het oud papier en karton kwijt in de containers die op de parkeerterrein van SV Excelsior Zetten staan! Op zondag zijn de containers op slot, dus kom op een andere dag. Laat het oud papier niet naast de containers achter, want daar staat een flinke boete op.

Twee 20ft groene containers

Op het parkeerterrein van SV Excelsior Zetten staan twee 20ft groene containers waar iedereen zijn oud papier en karton in kan deponeren. Deze zijn door de inzet van vrijwilliger Jan Hendriks nagenoeg de hele dag open en dat 7 dagen in de week! De opbrengst komt geheel ten goede aan Excelsior Zetten.

CAMERABEWAKING!

Aangezien voor sommigen de milieustraat in Andelst (500mtr verder) voor restafval moeilijk te vinden is en de containers hier niet voor bedoelt zijn, of voor hen die de ingang van de container moeilijk kunnen vinden, beschikken we sinds kort over CAMERABEWAKING! Bestuurder en auto met kenteken vormen zo een prachtplaatje.

Iedereen mag oud papier en karton inleveren

Blijf vooral uw papier en karton deponeren in de container. Onze Jan zorgt voor de meest efficiƫnte vulling en ook voor een schone omgeving.

containers bij Excelsior Zetten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen