112

Getuigen gezocht van overval op cafetaria Gijs Smulpaleis Elst

Foto: MM-Minderhoud-wikipedia

Zondag om 00.25 uur is op de cafetaria Gijs Smulpaleis een poging tot overval gedaan. Het gebeurde vlak voor sluitingstijd.

Twee mannen met bivakmutsen op hun hoofd stormden vlak voor sluitingstijd de cafetaria aan de Willemstraat in Elst binnen. Ze renden meteen achter de balie waar op dat moment Heidi en Nikita stonden. De twee vrouwen hadden de tegenwoordigheid vangeest dat ze meteen reageerden. Heidi Meeuwissen wist ze de zaak uit te werken met een paar rake klappen. Nikita Leeyen liet zich ook niet onbetuigd en zo vertrokken de twee overvallers zonder buit. Een paar getuigen zagen de daders richting de Vlasstee rennen. De politie werd gebeld en die was er binnen enkele minuten. Ze hebben de buurt nog uitgekamd, maar de overvallers zijn niet gevonden.

De politie vraagt naar getuigen van deze overval en geven volgend bericht vrij:

Op zondag 22 december 2019, omstreeks 00:25 uur, heeft men getracht om de cafetaria aan de Willemstraat in Elst te overvallen.

Een aantal minuten voor sluitingstijd kwamen twee daders binnen met bivakmutsen op. De leeftijd van de daders wordt tussen de 16 en 20 jaar geschat. De daders renden achter de toonbank en hadden allebei een geopende vuilniszak vast. De eigenaresse heeft de daders de cafetaria uitgejaagd. Hierop zijn de daders weggerend in de richting van de Vlasstee.

Twee getuigen zijn achter de daders aangerend in de richting van Vlasstee. De twee getuigen zijn de daders kwijtgeraakt op de kruising Vlasstee/Vergert.

Beide daders zijn ongeveer 165cm groot, hadden beiden een tenger postuur en waren in het zwart gekleed. Eén van hen droeg een zwarte Adidas broek met witte strepen.

Mocht u iets gezien hebben, aanslaan op het signalement of in het bezit zijn camerabeelden, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

Registratienummer: 2019569166

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen