Rockmuziek op druilerige zondagmiddag in Andelst

In Café De Posthoorn was het gezellig druk bij het Open Podium van BOP in Café De Posthoorn in Andelst

Betuwe Open Podium is een non-profit vrijwilligersinitiatief. Er wordt een paar keer per jaar een muzikale middag georganiseerd. Deze is bedoel om muzikanten te kunnen laten spelen voor publiek. Vroeger kon je overal muziek maken, bijvoorbeeld op open podia en schuurfeesten. Betuwe Open Podium heeft dit teruggebracht en geeft lokale artiesten een podium om te laten zien wat ze kunnen.

Stevige rock en instrumentaal

Diverse artiesten brachten verschillende soorten muziek ten gehore. Lowkey bracht de menigte flink in beweging met stevige rock. De volgende muzikant speelde een vingervlugge solo op zijn gitaar, totdat hij spontaan vergezeld werd door drummer Vincent en nog een bassist. Sommige bands speelden alleen instrumentaal, terwijl bij andere ook gezongen werd. Kinderen liepen er met oorkappen rond, de volwassenen dansten met drankjes in de hand.

Rockmuziek op druilerige zondagmiddag

Er is geen betere invulling dan op een druilerige zondagmiddag naar live muziek te luisteren van het Betuwe Open Podium in een gezellige menigte.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen