Gezellige middag mozaïek maken met de Zonnebloem

In de Vluchtheuvel in Heteren werd een middag mozaïek leggen georganiseerd door de Zonnebloem. Eén van de vrijwilligers, Ton Goossens verzorgde deze middag. Samen met Bert Slootweg en Rens de Bot maakten ze deze middag een activiteit vol gezelligheid.

Een grote tafel, bakjes vol met vierkante mozaïeksteentjes in allerlei kleuren, zes spiegels en bij elke plek alles wat er voor het mozaïek leggen nodig was stond klaar. Voor elke deelneemster lag een spiegel met een brede rand. Daarop mochten ze een patroon leggen van mozaïeksteentjes, die daarna vast werden gelijmd.

In volle concentratie is gewerkt

Tineke, Bep, Annie, Mary en Trien hebben van de middag genoten.  Vol concentratie gingen ze aan de slag met de steentjes, want deze moesten wel goed liggen. Ze hadden nauwelijks tijd voor een kopje koffie, thee en een koekje. Elk versierde de rand met een ander patroon. Zelfs de schrijfster van dit artikel raakte enthousiast en deed mee. Samen met Rens maakten we een kleurrijke spiegel. Het resultaat mag er zijn! Zes prachtige spiegels met mozaïekrand! Ton nam ze nog mee naar huis, want ze moeten nog worden afgewerkt. Als ze definitief klaar zijn, dan heeft elk van de dames een kleurig en fleurig mozaïek kunstwerk voor aan de muur.

Zonnebloem staat voor leuke activiteiten

De Zonnebloem Heteren organiseert ieder jaar een gevarieerd programma. Vorig jaar vielen de activiteiten in de smaak, zoals het kersen eten, de picknick bij SDOO en het diner met Heterense ondernemers. Bovendien zal er in april een groots activiteit worden gehouden, omdat De Zonnebloem Heteren dit jaar 25 jaar bestaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen