Steun de Overbetuwse horeca en laat jouw maaltijd bezorgen

Foto:

Het Coronavirus heeft enorme gevolgen voor de economie. Dus ook voor de ondernemers in de gemeente Overbetuwe. Nu ook de horecazaken hun deuren hebben moeten sluiten, kun je de lokale bedrijven blijven steunen. Vooral nu de corona-maatregelen tot eind april zijn uitgebreid. Veel horecaondernemers proberen hun hoofd boven water te houden en jij kunt ze daarbij helpen!

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg altijd de landelijke maatregelen. De ondernemers in de dorpen ontvangen je graag, nu even met gepaste afstand. Ze proberen de service en gastvrijheid zo goed als mogelijk hoog te houden. Dus als het in een winkel even te druk is kom op een later tijdstip terug.

Thuis laten bezorgen 

Er zijn ook veel horecaondernemers die hun maaltijden graag bij je thuis bezorgen. Neem hiervoor contact op met je vertrouwde Overbetuwe ondernemer. Bestel eens een maaltijd bij jouw favoriete restaurant of ontdek wat andere te bieden hebben.

Heeft jouw favoriete winkel, café, restaurant of andere zaak een actie tijdens de ‘Coronacrisis’? Of hebben ze een oproep? Deel dat bericht meteen en zet zo je eigen social mediakanalen in om deze boodschap zo ver mogelijk de wereld in te helpen. Tag Overbetuwe Nieuws in jouw bericht. Zo ondersteunen we elkaar in deze tijd!

Dit kan door het te delen via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of alle andere kanalen. Je draagt dan bij aan de naamsbekendheid van jouw favoriete bedrijf! Tag ons op  TwitterFacebook en Instagram, zodat we op de hoogte zijn en we delen je plannen of actie. Wij hopen natuurlijk dat jullie veel gaan delen met ons en dat je ons helpt, jullie te helpen. Je mag en kan ook altijd mailen naar [email protected]

En tot slot

Laten we hopen dat alle maatregelen er voor zorgen dat deze crisis snel voorbij is. Dat kan alleen als we ons allemaal aan de maatregelen houden. Daarna zorgen we er voor dat de gemeente Overbetuwe weer snel op stoom is. Proef de gemeente Overbetuwe! Vandaag, morgen en in de toekomst! Steun de lokale horecaondernemer!

Geef je ook op voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden