Het is definitief: Stichting Open voor Jou gaat van start

Foto: Hart van Heteren

Nu het definitieve besluit is genomen en de 100% zekerheid er is kan ook de stichting Open voor Jou verder. Deze stichting wil, samen met de bibliotheek, de Huiskamer van Heteren vorm en inhoud gaan geven.

Er is door een groep van ruim tien mensen de afgelopen weken weer veel werk verzet om alle gedachten, ideeën, meningen, kansen en knelpunten en dergelijke op een rij te krijgen. Annet Konijn van BuroKom uit Randwijk heeft dit heel mooi in beelden/tekeningen omgezet.

Concept toetsen

De gesprekken met de bibliotheek kunnen nu opgestart gaan worden. Het concept zal getoetst worden aan de vier groepen waar het zich op richt:

  1. Bezoekers.
  2. Vrijwilligers.
  3. Mensen met talenten.
  4. Ondernemers.

Bovendien is het de bedoeling dat het concept met alle organisaties en verenigingen van Heteren te bespreken. Mogelijk dat zij meer of andere ideeën zien.

Op zoek naar vrijwilligers

Op dit moment wordt er nog gezicht naar ongeveer 15 mensen die straks de Huiskamer van Heteren willen ondersteunen. Met hen wil HeterenSociaal het nu geformuleerde concept doornemen. Wil jij meehelpen, of ken je iemand die ervoor open staat?  Stuur een mail naar [email protected]

Bron: HeterenSociaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen