Feestelijke opening speeltuintjes in Driel

DRIEL-Vorig jaar won de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe de Gelderse ANWB subsidie prijs. Met dat geld zijn de speeltuin aan de Nansenstraat in Zetten én de drie speeltuinen aan de Breekenhof in Driel voorzien van veel fleurige speel- en verkeerspleinplakkers. Nu kan iedereen, ook kinderen met een beperking, lekker spelen.

Zaza, Pippi (en hun moeder Margrethe) hebben samen de ontwerpen van de speeltuintjes in Driel bedacht. Zij zijn het boegbeeld van Samen Spelen in Overbetuwe geworden.

Vrolijke Pleinplakkers

Met het ontwerp van Zaza en Pippi zijn nu de 3 speeltuintjes van de Breekenhof van Pleinplakkers voorzien zodat iedereen, ook Zaza daar kan spelen. In de Nansenstraat in Zetten kwam een mooi verkeersplein. Verkeersborden, vrolijke zebra’s, bushalte en witte strepen (géén corona-strepen ha ha) naar de volgende speeltuintjes.

Feestelijke opening

Maandag 6 juli van 16.00 tot 17.00 uur vindt er een feestelijke opening plaats aan de Kattendoorn in Driel. Alle kinderen uit de Breekenhof zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Zaza zelf zal in Driel samen met de kinderen uit de wijk dit alles feestelijk “openen”. Het wordt een gezellig feestje met leuke spelletjes en wat lekkers.

Meer informatie

Informatie over Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe is te vinden op de website sgo-overbetuwe.nl

speeltuintjesspeeltuintjes

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen