Betuws Best heeft gratis app voor streekproducten

Foto: Betuws Best

De app van Betuws Best is op vrijdag 31 juli officieel gelanceerd. De app staat boordevol informatie, waar bezoekers de lekkerste producten kunnen kopen en proeven.

Met de gratis app kunnen bezoekers hun bezoek aan de Betuws Best partners nog beter plannen. Ze kunnen tijdens hun bezoek aan de streek meer te weten komen over de verschillende streekproducenten.

Website en app Betuws Best

Naast de bestaande website Betuws Best is er nu ook een Betuws Best-app. De website heeft onlangs ook een make-over gekregen. Alle deelnemers aan het streekmerk ontvangen op deze manier een extra podium om hun producten of diensten verder onder de aandacht te brengen.

Voor inwoners en toeristen is toegevoegde waarde gecreëerd in de vorm van leuke activiteiten en diverse extra’s. Alle winkels, restaurants en overnachtingslocaties zijn hierin te vinden. Net als de leukste fiets- en wandelroutes, streekrecepten en een agenda voor alle (streek)markten en evenementen voor de échte Betuws Best beleving. Bezoekers kunnen zelf ook hun tips of recepten insturen die daarna worden doorgeplaatst in de app en op de social media kanalen van Betuws Best.

De app is gratis te downloaden via de Google Play Store of de App Store.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden