Sluiting ING kantoor Elst

ING-kantoor in Elst gaat niet meer open
Foto: Overbetuwe Nieuws

ELST- Het ING kantoor in Elst is zwaar getroffen door de coronacrisis. Daardoor moest het kantoor gesloten worden en zal niet meer open gaan.

Als je gebruik maakt van dit ING-kantoor dan is dit natuurlijk een vervelende boodschap. Maar steeds meer mensen regelen hun bankzaken online en daardoor kwamen steeds minder klanten naar dit kantoor.

Dichtstbijzijnde ING-kantoor

Het dichtstbijzijnde ING-kantoor is in Arnhem, Willemplein 38. Dit kantoor is op dit moment (tijdelijk) gesloten, omdat er een verbouwing plaats vindt. Je kunt daarom het beste terecht bij ING Arnhem in de Kronenburgpromenade 4. Door de corona is er een minimale personeelsbezetting en is de dienstverlening aangepast. Het is mogelijk om een beeldgesprek met de adviseurs aan te vragen.

ING-servicepunt

Vanaf 5 oktober kun je ook terecht bij het ING-servicepunt bij de nieuwe Primera winkel in de Dorpsstraat in Elst. Hier kan je zelf online bankzaken regelen en kan je voor jouw dagelijkse bankzaken terecht.

Meer informatie

Wil je meer weten over (online) bankieren, financieel advies over beleggen hypotheken of verzekeren, locaties geldautomaten en ING-kantoren, beeldgesprekken of over de Mobiel Bankieren App? Kijk dan op de website van ING.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden