Theater De KiK gaat van start met een fantastisch theater- en filmseizoen

Foto: Theater De KiK

Elst- In Theater De KiK werd tijdens de jaarlijkse presentatie avond het theater-en filmprogramma voor de komende maanden bekend gemaakt.

Vrijwilligers in de theaterzaal en geïnteresseerden thuis, die thuis via Livestream meekeken, konden de presentatie van het programma volgen. Diezelfde avond startte de voorverkoop van kaarten voor ‘Vrienden van Theater De KiK’.

Kaartverkoop gestart

Iedereen kan inmiddels kaarten bestellen. Het programma is te vinden op de website van Theater De KiK . Vijftig zitplaatsen zijn er per voorstelling in de theaterzaal beschikbaar. De meeste artiesten treden twee keer per avond op, namelijk om 19.00 uur en om 21.00 uur. Zijn alle zaalkaarten voor beide voorstellingen uitverkocht, dan kan je een V-ticket te bestellen en thuis mee kijken. Maar Theater De KiK ontvangst liefst al haar publiek persoonlijk.

Er zijn nog kaarten te bestellen voor dit afwisselende programma van cabaret, toneel, film en muziek. Voor informatie bezoek de website van Theater De KiK  of bezoek het theater aan de Dorpsstraat 39 (achter de Hema) om het programmaboekje op te halen en kaarten te bestellen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden