Voorbereidingen voor Halloween in Heteren in volle gang

Halloween; griezelfeest van het jaar
Foto: Jill Wellington via Pixabay

Heteren- Halloween is een leuk griezelfeest voor kinderen. Maar ook volwassenen hebben er veel plezier aan, zeker met de voorbereidingen.

In Heteren zijn de voorbereidingen voor Halloween 2020 in volle gang. Op de Facebook pagina Halloween Voorpret vliegen de suggesties om de oren.

All hallows eve

Halloween is een feestdag dat op op 31 oktober valt. Dan verkleden kinderen zich en bellen of kloppen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt, die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Dit jaar is het het nog steeds mogelijk, alleen moeten er wat aanpassingen worden doorgevoerd.

Halloween Voorpret

Ondanks de corona wil Gaby Bakker dit jaar Halloween organiseren voor alle kinderen in Heteren. Op de Facebook pagina Halloween Voorpret delen leden suggesties om hier een onvergetelijk feest voor jong en oud van te maken. Er wordt gevraagd om tuinen en/of ramen van de woningen te versieren. Dat mag eng, spannend of ook grappig.

In het weekend van 30 en 31 oktober kan iedereen meedoen tijdens een wandeling of fietstocht door Heteren. Het is niet verplicht om trick en treat mee te doen. Je mag ook gewoon genieten van de versieringen. Met een kaart kan je straks zien of je aan mag bellen.

Creatieve oplossingen

We worden door de corona uitgedaagd om creatief te denken met snoep uitdelen. Het snoepgoed dat uitgedeeld wordt, moet apart zijn verpakt en op afstand worden gegeven. Bijvoorbeeld via een stukje pvc-pijp laten glijden of met een lange tang. De verantwoording voor het coronaproof uitdelen van snoep ligt natuurlijk bij jezelf, niet bij de organisatie van de wandel route.

Meedoen!

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan op de Facebookpagina Halloween Voorpret! Leden delen tips, geven inspiratie en helpen ze elkaar. Doe mee en maak dit jaar Halloween onvergetelijk!

Heb je nog meer leuke ideeën die je wilt delen? Heb je een nieuwtje voor Overbetuwe Nieuws? Laat het ons weten! Neem contact op via onze website, Facebook pagina of stuur een e-mail naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden