Geannuleerd: Nestkastjes maken voor kinderen bij het CNME Hemmen

Foto: Cor Gaasbeek, pixabay

Helaas gaat deze activiteit door de coronamaatregelen niet door!

Hemmen – Op zaterdagmiddag 31 oktober van 14.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen weer leuke nestkastjes maken in het dorpshuis De Oude School.

De nestkastjes zijn geschikt voor huisvesting van kleine zangvogeltjes en na afloop kunnen de kinderen hun kastje uiteraard mee naar huis nemen.

Begeleiding

Kinderen van 6 – 13 jaar kunnen aan de slag met begeleiding van een CNME Hemmen vrijwilliger. Het kind mag zelf maximaal één volwassen begeleider (ouder of grootouder) meenemen, dit heeft te maken met de coronavoorschriften.

“We kunnen maximaal twintig kinderen laten deelnemen. Opgave moet via de mail: [email protected]. Geef dan ook duidelijk aan of er een begeleider met het kind meekomt. Wij vragen vijf euro per kind/nestkastje, inclusief materiaal dat als compleet bouwpakket wordt verstrekt. Voor begeleiders is er koffie of thee, voor de kinderen drinken en een verrassing! Graag contant betalen bij binnenkomst. Voor vragen belt u met Joop 06 42882897″

Dorpshuis De Oude School vind je aan het Kerkplein 4 in Hemmen.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden