Teststraat ingericht bij Valburg voor sneltesten op corona

Foto: Gustavo bedanken

Valburg- Sinds kort is in Valburg een teststraat ingericht met sneltesten. De teststraat is onder meer bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar een sneltest, zodat het personeel dezelfde dag weer aan het werk kan.

De teststraat is op het parkeerterrein van restaurant Watergoed. De sneltest kost 125 euro, exclusief btw. U vindt meer informatie op: www.betuwseteststraat.nl.

Welkom bij Betuwseteststraat.nl

Waarom de teststraat is opgericht? Er is behoefte aan snel testen. De factor tijd compenseert ruimschoots de foutmarge.

In de Betuwe is een teststraat ingericht met sneltesten van de producent Nal von Minden (COVID-19 Ag Test). Op korte termijn verwachten zij daarnaast ook testen uit te kunnen voeren van Roche en Abbot. Zij testen specifiek op het Coronavirus (Sars-CoV-2).

Voorkom onnodige quarantaine

Voor diverse redenen kun je terecht bij Betuwseteststraat.nl. Voorkom een onnodige quarantaine. Ook uitermate geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een sneltest zodat het personeel dezelfde dag weer aan het werk kan. Bespaar kostbare tijd en plan direct een afspraak.

Je wordt door medewerkers van Betuwseteststraat.nl ontvangen op Watergoed. De medewerkers die de testen afnemen zijn medisch onderlegd. Je kunt hier 7 dagen in de week terecht. Je kunt zelfs binnen het uur terecht, alles uiteraard op basis van beschikbaarheid.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden