Programma 2021 Theater De KiK is bekend

Handsome Poets
Handsome Poets
Foto: Peter van Velthoven

ELST- Het programma voor 2021 van Theater De KiK is bekend en staat online. Je kunt het bekijken op de website van Theater De KiK en direct online kaarten bestellen. Bellen kan natuurlijk ook. Reserveer jouw kaarten via telefoonnummer 06-11 03 19 23!

Heb jij ook zo’n zin om naar het theater te gaan? Of een film te pakken? Theater De KiK heeft een gevarieerd programma voor 2021 gemaakt. Ben er op tijd bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Artiesten

Vanaf januari ontvangt Theater De KiK de volgende artiesten, Handsome Poets, Jasper van der Veen, Waal en Wind, Magnolia, De vriendendienst & Henk Overdijk, Hanneke Engels, Jochen Otten, De liedjes tovenaar, Trio Andre Heuvelman, Ricky Koole, De Andersons, Bas Birker en Janneke de Bijl.

Programmaboekje

Het programma wordt de komende weken nog aangevuld dus houd de website van Theater De KiK in de gaten. Wil je het programma rustig nalezen, kom dan het nieuwe programmaboekje ophalen bij Theater De KiK aan de Dorpsstraat 39 in Elst.

Corona maatregelen

Het Theater kan op dit moment max. 30 bezoekers ontvangen in de theaterzaal en daarnaast zijn de meeste theatervoorstellingen via livestream online thuis te bekijken met een V-ticket. Er is een goede doorloop bij binnenkomst, want er wordt gewerkt met tijdslots die op het kaartje vermeld staan.

Reserveer dus snel je kaarten voor je favoriete artiesten of laat je verrassen door nieuwe talenten op Theater De KiK!

Theater De Kik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen