Stichting Bagiran Gambia wil drinkwatertoren realiseren

Medewerkers van de school in Bagiran Gambia
Medewerkers van de school in Bagiran Gambia
Foto: Gibrill via Stichting Bagiran Gambia

HERVELD- Stichting Bagiran Gambia is heel dankbaar voor de steun die ze heeft gekregen in 2020. Er waren geen braderieën, markten en kaartavonden. Daarnaast kon de bingo ook niet doorgaan.

De verloting, de oliebollenverkoop en de vele donaties hebben ondanks de lockdown toch voor een goede opbrengst gezorgd. Deze keer was de oliebollenverkoop bij Eef in de Binnenstraat in Herveld. Met naleving van de coronamaatregelen zijn er veel oliebollen en appelbeignets gebakken en gegeten, bezorgd en afgehaald. Deze actie wil Stichting Bagiran Gambia zeker nog een keer herhalen in november van 2021.

Nieuwe drinkwatertoren

De stichting is al enige tijd aan het sparen voor een vers drinkwatertoren in Bagiran Village, waar alle bewoners van het dorp gebruik van kunnen maken. Daar zijn hoge kosten aan verbonden en daar is best wat geld voor nodig. Zij hoopt, net als iedereen, dat er binnenkort wat meer mogelijk is door versoepeling van de coronamaatregelen. Dan hopen ze snel weer leuke activiteiten te kunnen organiseren, zodat ze samen met ons de kwaliteit van leven in Gambia kunnen verbeteren.

Wil je de stichting steunen, dan kun je altijd doneren of donateur worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen, ’s avonds na 18.00 uur of in het weekend, met Miranda Janssen (telefoonnr. 06-14611045) of met Eef van de Vooren (telefoonnr. 06-17158997).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen