Geluk bij een ongeluk voor speeltuin Narcissenstraat Heteren

Foto: Overbetuwe Nieuws

HETEREN- Het leek eindelijk zover! Er zou een begin worden gemaakt met de speeltuin aan de Narcissenstraat. Helaas kwam het slechte nieuws van Remon Bakker van Grondverzet bedrijf Bakker dat hij bij een val zijn been had gebroken.

Hij zou de grond afgraven en de betonnen buis afvoeren, maar dat was op korte termijn niet meer mogelijk. Er moest snel een oplossing komen, dus werd er een oproep gedaan op de Facebook pagina van Speeltuin Narcissenstraat.

Nieuwe hulp

Na de oproep en de inzet van Jeffrey Peelen van Peelen Montage melde zich daar Loon & Grondverzetbedrijf Gerritsen Heteren. Weer een geweldige sponsor die de speeltuin op zo’n korte termijn vlot kan trekken. Zij zijn bereidt de werkzaamheden van Remon Bakker over te nemen zodat we binnen afzienbare tijd de grond kunnen gaan afgraven. En dat niet alleen; Wennekes Facilitair BV gaat een groot gedeelte van de graszoden sponsoren.

Wat een helden in Heteren! Ze worden met lof overladen bij de speeltuin. De hulp van betrokken ondernemers in Heteren is nodig om de nieuwe speeltuin te realiseren.

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen