Ook deze zomer weer een Chill Sportstrand in Heteren

Steencirkel bespreking over het Chill Sportstrand
Steencirkel bespreking over het Chill Sportstrand
Foto: Ronnie

Heteren – De initiatiegroep Chill Sportstrand heeft is een samenwerkingsverband tussen de volleybalvereniging Toesj, badmintonclub Zetten, voetbalvereniging SDOO, Hedwigh’s bootcamp, Oranjecomité, Forte Welzijn en het jongerencentrum Heteren. Afgelopen hebben zij in de Stenen Creatiecirkel in de Randwijkse waarden bij Heteren overleg gehad.

Samen kijken ze met een tevreden gevoel terug op de eerste editie. Deze is vorig jaar in de zomer gehouden bij het jongerencentrum Heteren. Veel jongeren en volwassen hebben iedere avond samen gesport of film bekeken. De ongedwongen sfeer in combinatie met samen lekker sporten blijkt een gouden formule te zijn.

Chill SportstrandNiet alleen dit jaar

De groep heeft zich uitgesproken om niet alleen deze zomer een Chill Sportstrand voor Heteren te realiseren, maar ook de komende 2 jaren. In 2022 verhuist het evenement naar het Hart van Heteren, waar het hopelijk uit mag groeien naar een jaarlijks terugkerend zomerspektakel. Dit jaar wordt een groter zandstrand aangelegd, dan vorig jaar. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor het sporten of chillen.

Op vrijdag 9 juli start het evenement met een chille filmavond voor jongeren. Op zaterdag en maandag wordt er een speciale strandbootcamp gegeven, waar iedereen welkom is, dinsdag is het badminton, woensdag volleybal en donderdag voetvolley.

Tot en met 24 juli is iedereen vanaf 19.00 uur welkom, behalve op de zaterdag, want dan start de bootcamptraining om 9.30 uur.

Vrijwillige bijdrage

Alle activiteiten van Chill Sportstrand zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Maar een vrijblijvende bijdrage ter plekke is altijd welkom. Je kunt gewoon naar het jongerencentrum ter hoogte van Achterstraat 2 lopen en meedoen. Afhankelijk van de geldende corona regels is registratie bij de ingang verplicht. Het evenement is dit jaar financieel mogelijk gemaakt door de jongeren van het jongerencentrum Heteren en grondverzetbedrijf Bakker.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen